iklan sikit..HAHAHA

Total Pageviews

Thursday, June 2, 2011

Bak mai aku cita sikit pasai tmpt keja aku JOM!

diam tak diam da dekat setengah tahun aku keje kat tmpt ni. dlm hati dulu rase nk benti je..boring punye pasal..tapi apakan daya, cakap x serupa bikin. kalau ak benti pastu nk keje mana? gerai pak wan??!! die pun tutup lama dah..tapi mcm manalah kawan ak si AQINI WAZMI tu bole makan kat sana baru baru ini..hairan saya. HAHHAAH!!

dulu kt post yg lepas lepas aku penah citerkan tmpt kje ak ape semua kan, tapi kali ni ak nk citer sikit berkenaan staff2 kat sini. sebelum tu mari ikuti gambar berikut;
dari kiri; Meing, Jamie, Evelyn, Hester, Belle, Jun, MALEK!!
dua dari bawah; Shah & Shafiq
dari mana aku nak mula cerita ni..hmmmm... OKAY!! mulekan dgn Shah; die ni seorang fitness instructer. tapi xlama die keje sini, dalam 2 bulan macam tu. die da ade tunang. itu hari die ada bawak tunang die datang lepak2.
 next, Shafiq. mamat ni gua kenal sejak tingkatan 6 dulu masa kat gpms. dulu die sekolah kt anderson. tapi ak sekolah lain.haaaaa...
NexT!! Hester. die seorang supervisa kat sini. senior ak dlm sebulan lebih. gaji die pun lebih gak la HAHAHA!! ape2 hal masalah gym ni semua bagi kat die.mmg mangkor la lepas tu sbb aku la org yg akan jadi mangsa.
 Seterusnye...Jamie, die da lama keje sini..keje tarik org je..ape die pikir pasal bnde lain pun x kesah kot..bolos saja dinding itu!! and then, Jun.. budak form 6 gak sama mcm Meing sebab diorang 1 sekolah dulu. no wonderlah mcm couple dah HAHAH!! dan kami 4 org ni sebaya , lepasan STPM chorrr..da rupe reunion lain2 sekolahh!!
kemudian kite beralih kepada Evelyn, seorang amoi bertugas sbg instructor gak. die senior aku sehari dua je.. 1st day aku dtg keje sini , muke nk up je die nih tapi da lama2 tu perangei macam hape je...gile punye orang hahaha
Dan Belle , si budak practical. die student kat unitar tak silap aku.. 3 bulan mcm tu je die keje kot..hahaha best je mase die ada..sembang gosip2 semua ada :D haaa!! gambar ni diambil masa farewell party sbb Belle nak belah balik kl sambung blajo.

dan ramai lagi staff kat sini, instructor lain2 tp xde dlm gambor.. penuhh nanti ak nak citer semua.. staff yg da xkeje sini pun ramai gak dlu..malas nk citer okey

DAN!! masa ni jugaklah datangnya seorang gadis iaitu kakak kpd Azrel Baeh *bole cari kt fesbuk* mai sini isi form mintak keje.. mule2 ak x perasan kakak member aku ni.. tup tup balik umah si Baeh ni call ckp "wey, kakak aku mintak keje situ" . HA SUDAH!! hahaha skrg ni Ainaa da pun mule keje dekat 2 minggu lebih kt FE. esok pulak datang lagi sorang new staff.. apa nama ak x igt. perempuan jugak hmmmm...

3 comments:

  1. kaya ko ngan shafiq kan keje sini?
    poket aku jugak yg still kosong! :P

    ReplyDelete