iklan sikit..HAHAHA

Total Pageviews

Tuesday, August 16, 2011

Bermula siri 2 dalam hidup aku

siri 2? kenapa macam tu? hahaha . sebabnye umor aku da masuk 20 tahun hari ni :)
sekarang aku da sebaya dgn kawan² melepak aku qini, adib, ade are, tapi jason choy je belum..die bulan depan.

biasa masa kt skola menegah dulu..sambutan hari jadi takkan lari drpd tepung gandum dan telur ayam..bukan nk buat kek okay..tapi nk nganjeng beday boy..ermm tapi beday girl dlm kelas aku pun kene gakk HAHA!! peduli apa kami. aku rindu masa masa muda dahulu.

orang selalu cakap befday ni buat hajat laaa ape la..padahey bole jadi ke? kali ni aku nk bercerite pasal hajat beday aku yg ke-20. memang susah nk jadi hajat² ni HAHA


pertama; seorang lelaki mesti nak ada sebijik kereta idaman..paling koman pun ada bumbung laaa. macam aku ni nak kereta ni ha evo 7 ! amacam??
gambaran sebenar dalam filem fast furious 2. o'coner drebar nye
hargenye sekarang ni cecah rm100k jugak.PERGH!! 2nd hand je pun.kepala hotak laa. ingat berbaloi ke kalau pakai. by the time da ckup duit nk beli kete ni jadi besi karat da pun..gile.

kedua; motosikal berkuasa sederhana bernama honda dari jepun..
250cc enjin garang xmacam model cbr baru ni..
moto ni memang jahat..sejahat alam. cc kecik pun pegi mencanak juge tambah² badan ak ringan.tak rase ape la gamaknye. moto ni kire rare da skrg kalo ade pun da mcm xberape nak cun da..owner² die sblum ni sure renjan takat didih..moto da power takkan bawak mcm skuter kot..skuter pun org modi bawak gi urap mlm minggu brader.

ketiga; banyak lagi hajat aku yg bukan². nk tulis kt blog sampai beday ke-32 tak abeh lagi..

apa yg aku nk tekankan kat sini..umor kite da makin meningkat. alam kehidupan dah nak meluas.. hmmm.. makin hari makin tua.. setakat ini sajelah bingkisan hari jadi aku utk tahun 2011. -tammat-

7 comments:

  1. hg x ley bawak moto yg beso malek, nnt hg kemana moto kemana

    ReplyDelete
  2. adib; itu rare die..haa
    shafiq; skuter hg jasa byk tuuu. :D
    ardy; hg nk moto tu amek la..ak x kesah .. amekk

    ReplyDelete
  3. untungle nak naik keta beso gn moto beso

    ReplyDelete